Video Vijesti

Kooperativna avantura Baladins inspirirana tabletop igrama dolazi na PC i konzole 2024.

Podijelite:

Pozovite svoje prijatelje, uzmite svoje kockice i ponesite hrabrost za co-op avanturu Baladins koja stiže na Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i PC iduće godine.

Kao što je najavljeno tijekom Wholesome Snack: The Game Awards livestreama, kooperativna multiplayer igra Baladins ne dolazi samo na PC putem Steama početkom sljedeće godine (kao što je bilo ranije najavljeno), već i na Nintendo Switch i PlayStation konzole.

U ovoj neobičnoj fantastičnoj avanturi inspiriranoj klasičnim tabletop RPG-ovima, vaša je misija jednostavna: donijeti radost ljudima u živahnom svijetu Gatheraca. Krenite u potragu kao jedan od pet simpatičnih Baladina ili podijelite avanturu s prijateljima u zajedničkoj kampanji do četiri igrača. Svaki izbor koji napravite imat će svoje posljedice na priču i svijet oko vas, stoga bacite kockice i vidite kamo će vas putovanja odvesti.

Osim toga, možete igrati kao jedna od četiri jedinstvene klase, svaka sa svojim snagama i slabostima. Baladins vam također omogućuje da igrate vlastitim tempom, odnosno priča o Baladinima može se igrati u kratkim sesijama tijekom cijele kampanje.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski