Video Vijesti

Taktički RPG i Deckbuilder Cross Blitz na Steam dolazi u srijedu

Podijelite:

Izdavač The Arcade Crew i developer Tako Boy Studios najavili su da će Cross Blitz, novi RPG deckbuilder s brzom taktičkom borbom, biti predstavljen na Steamu 29. studenog.

Pridružite se nezaboravnoj postavi likova na njihovim jedinstvenim putovanjima – bilo da pomažete hrabrom gusaru Redcroftu da povrati ukradenu slobodu od nemilosrdne princeze ili podržavate slavnu pop-zvijezdu Violet u njezinoj potrazi za artefaktom koji će zaustaviti zle eskapade njezinog tajanstvenog dvojnika koji joj otima slavu.

Tijekom pustolovine svakog heroja, istražit ćete niz različitih lokacija i upoznati široku lepezu šarenih likova, istovremeno otključavajući mnoštvo novih karata, sposobnosti i relikvija. Igra vam omogućuje da upotrijebite svoju riznicu strateških alata za izradu savršenog špila koji odgovara vašem željenom stilu igre.

U roguelite modu Tusk Tales, suočite se s beskrajnim izazovima koji uključuju pet različitih plaćenika i sedam jedinstvenih bosseva, svaki s vlastitim špilovima i relikvijama. Igra vam nudi neiscrpne mogućnosti, s novim neprijateljima, kartama, predmetima i više, pružajući jedinstveno iskustvo prilikom svakog igranja. Nadograđujte svoje likove prema svojim strategijama, otključavajte nove plaćenike s jedinstvenim kartama te oblikujte vlastitu avanturu na nasumičnim mapama.

Manje od dva dana preostalo je do Early Accessa na Steamu, a developeri ponosno ističu da je Cross Blitz privukao preko 50.000 popisa želja. To jasno pokazuje veliki interes igrača za ovu igru.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski