Vijesti

Tales of Kenzera: ZAU odaje počast onima koje smo izgubili

Podijelite:

Tales of Kenzera: ZAU označava prvi pothvat novoosnovanog Surgent Studiosa, koji predvodi glumac Abubakar Salim, poznat po svojim ulogama u Raised by Wolves i Assassin’s Creed: Origins.

Igra predstavlja emotivno odavanje počasti Salimovom preminulom ocu. Riječ je o sidescrolling platformeru u kojem preuzimamo ulogu mladog šamana po imenu Zau, koji sklapa pakt s bogom smrti kako bi vratio svog preminulog oca iz svijeta mrtvih.

Ova igra nas vodi na čarobno putovanje kroz prekrasan šareni 2.5D svijet, inspiriran drevnim pričama Bantu plemena, istovremeno izražavajući posebnu posvetu onima koji su izgubili svoje voljene. Tijekom svoje avanture, Zau će koristiti dvije različite vrste magije, neophodne za borbu i rješavanje zagonetki. Atmosfera podsjeća na onu iz Prince of Persia: The Lost Crown, pa ako ste uživali u toj igri, ZAU bi vam mogao pružiti slično iskustvo igranja.

Tales of Kenzera: ZAU je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, a u prodaji će se pojaviti 23. travnja ove godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski