Vijesti

Avantura Tchia stiže na Steam u ožujku 2024.

Podijelite:

Developer Awaceb i izdavač Kepler Interactive najavili su tijekom PC Gaming Show događaja da će Tchia, koja predstavlja ljubavno pismo Novoj Kaledoniji, biti lansirana na Steamu u ožujku 2024., uz mnoštvo novih značajki i nadogradnji.

U nadolazećem updateu, Tchia će uvesti sustav pogodnosti za odjeću, gdje svaki komad opreme pronađen u svijetu donosi različite poboljšanja i prednosti. Ova nadogradnja omogućuje dodatne otpore okolini ili povećanje izdržljivosti, pružajući više opcija prilagodbe. Također će biti dodani novi kozmetički artikli, uključujući potpuno nove kostime i dodatke skrivene unutar otočkih lokacija, omogućavajući igračima da se istaknu iz gomile i izraze svoju osobnost.

Uskoro stižu i nove soul-melodije koje omogućuju sviranje ukulelea i otključavanje novih sposobnosti. Te sposobnosti će vam pomoći istražiti svijet na potpuno inovativne načine, kao što su eksplozivne snažne energije za rušenje plodova s drveća ili izvođenje skokova te trikova na nebu.

Tchia, koju je od lansiranja na PlayStation 4, PlayStation 5 i Epic Games Store odigralo više od milijun igrača ranije ove godine, predstavlja sandbox obasjan suncem. Poziva igrače da istraže prekrasan otvoreni svijet inspiriran Novom Kaledonijom, domovinom suosnivača Awaceba. Koristeći svoje prirodne moći skakanja (Soul-Jumping), Tchia može preuzeti kontrolu nad gotovo svakim objektom ili živim bićem koje pronađe, pružajući joj prednost u borbi i istraživanju.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski