Vijesti

Na Steamu je osvanuo TENSEI, beskrajna akcijska igra sa zen pejzažima

Podijelite:

Neuron Ageov tim za razvoj indie igara, poznat kao Project Pegasus, nedavno je na Steamu predstavio svoju novu igru pod nazivom TENSEI.

TENSEI se ističe svojom vizualno impresivnom grafikom u stilu slikanja tintom, pružajući igračima privlačno casual iskustvo skakanja. Središnja mehanika igre fokusirana je na izvođenje trostrukih skokova i spuštanja, dok igrači prelaze s platforme na platformu s krajnjim ciljem dosezanja većih visina. Također, igrači mogu obogatiti svoje iskustvo skupljanjem kugli razasutih po polju igre, pokrećući transformaciju u moćne zmajeve koji mogu dinamički lebdjeti kroz svijet igre.

Trailer igre prikazuje fascinantne trenutke u kojima se igrači mogu pretvoriti u različite likove, poput žaba, zečeva i leptira, slično kultnom Chojugigu. Iako TENSEI može izgledati kao jednostavna igra usmjerena na dosezanje većih visina, sadrži raznolike uzbudljive značajke i mehanike kako bi zadržala pažnju igrača.

Projekt Pegasus ima svoje sjedište u Osaki i Tokiju. Njihov prethodni naslov, PLAY DOG PLAY TAG, bio je laganija igra za više igrača koja se bavila psima koji vuku svoje vlasnike naokolo. S druge strane, TENSEU dolazi kao mirnije iskustvo i podržava isključivo način rada za jednog igrača.

TENSEI će biti objavljen 2024. za PC putem Steama i druge platforme.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski