TEVI izlazi 30. studenog za Switch i PC, 2024. za ostale konzole

U igri ćemo koristiti različite kombinirane napade i izbjegavati ih, istraživati i oktrivati skrivene tajne, te se boriti protiv različitih bosseva. Igramo kao Tevi, okrtena i spletna čovjekolika zečica, a na našoj avanturi pratit će nas Celia i Sable kao dvije plutajuće orbite, spremne osloboditi razne ofenzivne i potporne magije tijekom borbe.

CreSpirit, Neverland Entertainment i GemaYue najavili su da će metroidvania i side-scrolling akcijska igra TEVI biti objavljenja za Switch i PC putem Steama 30. studenog ove godine, nakon čega slijede PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 i Xbox One verzije 2024. godine.

U igri ćemo koristiti različite kombinirane napade i izbjegavati ih, istraživati i oktrivati skrivene tajne, te se boriti protiv različitih bosseva. Igramo kao Tevi, okrtena i spletna čovjekolika zečica, a na našoj avanturi pratit će nas Celia i Sable kao dvije plutajuće orbite, spremne osloboditi razne ofenzivne i potporne magije tijekom borbe. Svaka borba sa bossem jedinstven je izazov koji zahtijeva različite strategije kako bi ga pobijedili, bilo da izbjegavate njihove napade i tražite otvore za protunapad.

Zaronite u živahni svijet Aza, u kojem ćete otkriti razne gradove, regije, narode, povijesti i civilizacije, od kojih svaki ima svoju priču za ispričati. Putem ćete susresti veliki broj čudnih i živopisnih likova. Dok se njihove priče razvijaju i isprepliću, bit ćete uvučeni u priču punu avantura, prijateljstva, misterija i opasnosti.

Raspršeno po prostranom svijetu, postoji više od 300 različitih predmeta i dijelova opreme koji čekaju da budu otkriveni. Ovi predmeti mogu poboljšati vaše sposobnosti ili uvesti nove, omogućujući vam da pronađete više metoda za navigaciju svijetom i pronalaženje tajni.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian