Vijesti

Odgođena je ARPG igra No Rest for the Wicked

Podijelite:

Moon Studios objavio je da će akcijski RPG smješten u fantastičnom svijetu, No Rest for the Wicked, biti odgođen između četvrtog i sedmog mjeseca. Ova odgoda se odnosi isključivo na PC verziju, dok će verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S biti objavljene nakon završetka razvoja igre.

Igra No Rest for the Wicked, barem prema dosadašnjem prikazu, značajno se razlikuje od Ori igara, ali i dalje nosi prepoznatljiv pečat Moon Studiosa. Smještena je u prekrasan svijet s naglašenom vertikalnošću i razmjerima, obiljem skrivenog blaga, čudovišta za borbu i raznolikih misija. Istovremeno, igra nudi intenzivnu akcijsku borbu koja zahtijeva korištenje vještina, praksu i strateško razmišljanje. 

Igrači će imati mogućnost suočavanja s čudovištima i neprijateljskim vojskama sami ili se pridružiti još trojici igrača u online kooperativnom modu. To uključuje opciju suradnje u prevladavanju izazova ili potpune podjele grupe kako bi svaki igrač istraživao samostalno. 

Naime, ovaj je naslov trebao biti objavljen u early accessu početkom ove godine, a više detalja o igri doznat ćemo u trećem mjesecu kad će biti emitirana digitalna prezentacija Wicked Inside.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski