Vijesti

Graditeljska igra Dystopika omogućuje nam izgradnju cyberpunk gradova

Podijelite:

Dystopika je “city-builder” naslov koji donosi opuštajući način igranja, a radi se igri u kojoj ćemo podizati cyberpunk gradove. Uz to, donosi jednostavan način igranja u kojoj trebate jednostavno kliknuti mišem da bi postavili pločice i gledali kako vaš grad raste.

Iako se čini više kao alat za izgradnju nego kao potpuna igra, Dystopika će od vas zahtijevati da oživite svoje kreativne vizije, bez obzira na brigu o stanovništvu, infrastrukturi ili rješavanju zadataka. U igri nema postavljenih ciljeva niti mehanizama upravljanja; jednostavno morate povezivati polja koja će generirati zgrade i prateće elemente. To uključuje promet, mostove, neonske reklame i druge slične detalje koje prepoznajemo u ovom tipičnom cyberpunk okruženju.

Ne očekujte previše od samog igranja; jednostavno se opustite i uronite u vizualne i auditivne doživljaje vašeg grada. Bogat fotografski mod pruža vam kontrolu nad doba dana i omogućuje vam prenos vašeg grada u fantastične svjetove kroz upotrebu filtara, podešavanje magle, kontrolu sunca i podešavanje kamere.

Ovo nije tipična city-builder igra; umjesto toga, Dystopika predstavlja alat za kreiranje prekrasnih snimaka ekrana i pozadina. Dystopika još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali bi trebala biti dostupna na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski