Video Vijesti

Prvi DLC za REMNANT II, The Awakened King, bit će lansiran 14. studenog

Podijelite:

Gearbox Publishing i Gunfire Games danas su najavili da će The Awakened King, prvi premium DLC za REMNANT II, koji će biti lansiran na PC-ju, PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama 14. studenog za 9,75 €.

U The Awakened Kingu očekuje nas nova priča, dungeoni i područje temeljeno na svijetu Losomn u kojem ćete doživiti potpuno novu priču o jedinom pravom kralju. Dolazi i novi arhetip Ritualist, koji koristi statusne efekte za kažnjavanje neprijatelja, a više detalja bit će otkriveno bliže lansiranju DLC-a. Mnogi predmeti i moćna oružja koja poboljšavaju igranje, zajedno s novim predmetima, kao što su amuleti i prstenje. Također, borit ćemo se protiv novih bosseva, likova i strašnih stvorenja s kojima se možemo susresti.

Obožavatelji mogu kupiti premium DLC paket za 24,50€ do 14. studenog kako bi dobili The Awakened King DLC i imali pristup dvama dodatnim paketima kada budu dostupni negdje sljedeće godine. Oni koji su kupili Ultimate Edition REMNANT II imat će pristup DLC-u bez dodatnih troškova.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski