Vijesti

Temeljeno na istinitoj priči, noćne more nastavljaju se u horor avanturi Silence Channel 2

Podijelite:

Nagrađivani programer i izdavač nezavisnih igara, Lexip Games, objavio je da će 7. prosinac označiti službeni izlazak Silence Channel 2, zastrašujuće horor avanture u prvom licu koja proširuje priču o nezaboravnim psihološkim trilerima inspiriranim stvarnim događajima.

Svaka igra u seriji predstavlja svoju jedinstvenu priču s likovima koji se suočavaju s vlastitim noćnim morama ili umiru pokušavajući. U Silence Channel 2, koji će biti dostupan na PC-ju putem Steama, igrači će se suočiti s izazovima rješavanja zagonetki, skrivanja od terora, pronalaženja skrivenih predmeta i borbe protiv čudnih entiteta dok otkrivaju priču i nastoje pobjeći iz opasnog okruženja.

Silence Channel 2 prati žensku protagonistkinju Susan koja svjedoči neobičnom i nadnaravnom ponašanju te se bori da pobjegne od užasa u vlastitoj kući. Nakon što pozove lokalnu policiju u potrazi za pomoći, istražitelj John Martin šalje se na mjesto događaja. Igra se sastoji od četiri sezone, pri čemu svaka sezona otkriva dio odgovora na zagonetke priče ukoliko igrač preživi do tog trenutka. Kroz istraživanje tragova i otkrivanje skrivenih aspekata priče, igrači će otkriti užasnu istinu koja vodi prema glavnom kraju ili različitim interpretacijama priče.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski