Vijesti

Najavljen je The Rise of the Golden Idol, nastavak prošlogodišnje detektivske igre

Podijelite:

The Case of the Golden Idol, prošlogodišnja poslastica u žanru misterija ubojstava, ostavila je dubok dojam, a danas je developer Color Gray Games tijekom The Game Awards 2023 događaja najavio nastavak pod nazivom The Rise of the Golden Idol, deduktivnu avanturu koja će biti dostupna za PC i konzole sljedeće godine.

Prošlo je 300 godina od niza tragedija koje su zadesile krvnu liniju Cloudsley. Priče o legendarnom Golden Idolu skoro su postale mitovi i legende. Oni koji su nekada žudjeli za idolom i nadnaravnom moći koju posjeduje otišli su, ali nisu u potpunosti izbrisani iz sjećanja. Dok ostatak svijeta biva zasićen svjetlima i glazbom 1970-ih, uporni lovac na relikte pažljivo prati priče koje se rijetko pričaju o artefaktu sposobnom preoblikovati svijet i tragovima razaranja koje ostavlja za sobom.

Novi Golden Idol nastavlja s fenomenalnom umjetnošću serije, pri čemu umjesto stila usmjerenog na piksele, ova nova igra izgleda kao oživljena slika. Značajna promjena u odnosu na prethodnu igru je što se The Rise of the Golden Idol odmiče od okruženja iz 18. stoljeća te umjesto toga prelazi na nešto suvremenije vremensko razdoblje, vraćajući igrače u 1970-e. U ovom suvremenom kontekstu, igrači će se suočiti s izazovom rješavanja 15 novih slučajeva “zločina, smrti i korupcije”.

Morate otkriti veliku misteriju koja se odvija u doba halucinogena, faksova, parapsihologije i TV vodiča. Tragalci za prosvjetljenjem, osuđenici, voditelji emisija i korporativni srednji menadžment, svi će odigrati ključnu ulogu u širim misterijama koje se otkrivaju kako napredujete. Kao i uvijek, mnogi od ovih subjekata imat će vlastite motive, pri čemu će neki nositi teret izvan uobičajenih dnevnih agenda.

Trenutačno nema datuma izlaska za The Rise of the Golden Idol, ali će doći na PlayStation, Switch, Xbox, Steam i mobilne uređaje putem Netflixa negdje sljedeće godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski