Vijesti

Objavljen je rougelike naslov Slime 3K i započeli su popusti izdavača tinyBuilda

Podijelite:

Slime 3K: Rise Against Despot, akcijski bogata rougelike igra od izdavača tinyBuild i developera Konfa Games, objavljena je danas putem Steam Early Accessa za PC. Smješten u distopijski svijet iz Despotove franšize, preuzmite ulogu sluzi na putu osvete protiv svog tvorca, boreći se protiv horde neprijatelja kroz jedinstven deck-building sistem igranja.

Kako bi proslavio lansiranje Slime 3K, tinyBuild odlučio je provesti svoju najveću izdavačku rasprodaju igara do sada pod nazivom Sale 3K: Rise Against Wallet, gdje će više od 60 indie hitova biti na rekordnim popustima. Rasprodaja će uključivati najnovije hitove tinyBuilda kao što su Punch Club 2, I Am Future, Black Skylands i The Bookwalker i provjerene bestselere kao što su Graveyard Keeper i franšiza Hello Neighbor.

Treba napomenuti da će tinyBuild sljedeće godine lansirati dugo očekivane naslove kao što su Streets of Rogue 2, Kill It With Fire 2, Critter Cove, Level Zero, Train Valley World i mnoštvo nenajavljenih projekata, što znači da nas očekuje još jedna bogata godina prepuna dobrih indie naslova.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski