Video Vijesti

The Starbites: Taste of Desert izlazi 2024. za PS5, Xbox Series i PC

Podijelite:

Turn-based RPG The Starbites: Taste of Desert bit će lansiran za PlayStation 5, Xbox Series i PC putem Steama 2024., najavio je korejski developer IKINAGAMES.

Igra prati život mlade žene koja zarađuje za život tragajući za dijelovima ili blagom izgubljenim u pustinji zbog rata, međutim, njena sudbina počinje se mijenjati nakon susreta s “Oracleom”. Kao igrači, stalno ćete obilaziti Delight City, iako je malo po malo uronjen u pijesak, ljudi koji se okupljaju u gradu trguju vlastitim materijalima i informacijama kako bi živjeli iz dana u dan. Također, grad ima skriveno područje koje nitko nikada nije pronašao, a otkrit ćete i razne NPC-ove i posebne objekte kako biste dobili tragove i nastavili s pričom za otključavanje nove razine.

Svako poglavlje donosi borbu s bossem i susret s jačim saveznikom, s kojim gradite snažne odnose i dijelite njihove priče. Krenite u avanturu s vlastitim mechom, odanom pratnjom koja će vas štititi u bezdanoj pustinji. Nagrade možete osvojiti porazom neprijatelja u bitci ili jačanjem svog mecha prikupljanjem materijala dok istražujete teren, a “sinergija” se primjenjuje ovisno o članovima vašeg partyja.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski