Vijesti

Izdanje The Thaumaturgea je odgođeno kako bi se izbjeglo pretrpano razdoblje u veljači

Podijelite:

Unatoč spremnosti za izdanje igre The Thaumaturge, 11 Bit Studios i Fool’s Theory odlučili su odgoditi njezino lansiranje. Ova taktička odluka pomaka na ožujak 2024. godine odražava njihovu namjeru da igri osiguraju pravi trenutak u središtu pozornosti, strategijski izbjegavajući konkurenciju s drugim velikim izlaznim naslovima koji bi mogli zasjeniti njezin debi.

The Thaumaturge, koji je privukao pažnju svojim impresivnim iskustvom turn-based igranjem smještenim u Varšavu 1905. godine, prvotno je trebao biti objavljena 20. veljače. Međutim, developeri su sada odredili 4. ožujka 2024. kao novi datum lansiranja.

Ovaj naslov će prvotno biti dostupan igračima isključivo na PC platformama – Steam, Epic Games Store i GOG. Igrači na konzolama će zaigrati ovaj naslov nešto kasnije na PlayStation 5 i Xbox Series X/S platformama.

U ovom RPG-u usmjerenom na naraciju, igrači preuzimaju ulogu Wiktora Szulskog, taumaturga u potrazi za mirom sa svojom prošlošću. Odvijajući se u Varšavi 1905., priča se vrti oko složene teme unutarnjih demona i kako u ovom svijetu to može značiti više od pukog mentalnog tereta. U The Thaumaturgeu, demoni su poznati kao Salitorsi koji se hrane najmračnijim tajnama i samo titularni thaumaturge ima sposobnost osloboditi nekoga tog tereta.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski