Vijesti

Trash Goblin je powerwash simulacija za ljubitelje RPG-a koja uskoro završava svoju Kickstarteru kampanju

Podijelite:

Trash Goblin je šarmantna i cozy management igra koja se fokusira na sakupljanje, obnavljanje i održavanje raznih predmeta. Vaš zadatak je pronaći, obnoviti i očistiti razne stvari insprirane RPG igrama, a potom ih prilagoditi, ponovno upotrijebiti i prodati svojim stalnim kupcima.

Ostalo je još 48 sati prije nego što završi Kickstarter kampanja za Trash Goblin, skupila je više od 100 tisuća dolara, oko 1663 ljudi je poduprijelo igru što znači da je “grafika kvalitete Blizzarda” uistinu privukla veliki broj igrača, a kako bi eventualno dobili kopiju igre, dovoljno je donirati 26 dolara. Osim toga, trenutno možete isprobati demo verziju spomenute igre na Steamu, te su developeri nedavno i ažurirali demo s 4 novca kupca, siječanjskom kišom i svim drugim sitnicama.

Vaša avantura počinje kopanjem kroz zemlju i lutanjem kroz razna tajna skrovišta, gdje otkrivate raznolike predmete: od napuštenih igračaka i zaboravljenih dragulja do starinskih uređaja i tajnovitih artefakata. Sakupljajući ove predmete, kombinirate ih kako biste stvorili jedinstvene kreacije. Zatim, vaše originalne stvarčice možete ponuditi raznim zanimljivim likovima iz igre, te se uz put upoznati s njihovim pričama i željama.

No, Trash Goblin nije samo o poslu i zaradi. Igra ističe radost otkrića, zadovoljstvo stvaranja nečeg posebnog i radost dijeljenja s drugima. Uz njegov jedinstveni vizualni stil, opuštajuće iskustvo igranja te neiscrpne mogućnosti, Trash Goblin je igra za sve ljubitelje avanture, kreativnosti i istraživanja.

Glavne značajke:

  • Preko 100 raznolikih predmeta za istraživanje, obnavljanje i plasiranje na tržište.
  • Više od 5000 mogućih kombinacija predmeta, pružajući vam neograničenu kreativnost.
  • Poslužite više od 15 jedinstvenih i često zanimljivih klijenata. Svaki donosi svoju priču i želje.
  • Posvetite se glavnoj priči igre koja pruža preko 10 sati igranja, ali istražujte i dalje ako želite iskusiti sve nijanse igre.
  • Koristite 8 različitih alata kako biste očistili, prilagodili i optimizirali svoje inventarne predmete.
  • Proširite svoj posao na više lokacija u gradu kako napredujete, nudeći različite okruge za prodaju.

Trash Goblin trebao bi biti objavljen na PC-u putem Steam Early Accessa ovo ljeto.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski