Vijesti

Turn-based metroidvania Worldless, danas je objavljenja na PC-ju i konzolama

Podijelite:

Thunderful, Coatsink i Noname Studios objavili su danas atmosfersku 2D avanturu, Worldless na Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch konzolama, te PC-ju putem Steama. Worldless donosi mješavinu metroidvania platforminga, turn-based akcijske borbe i nadogradnji u stilu RPG-a.

Radnja Worldlessa smještena je u novorođeni svemir, koji je stvoren na temelju entiteta zarobljenih u vječnom sukobu zbog njihovih polarizirajućih privlačnosti. Međutim, ova razmjena je izuzetno nestabilna, otvarajući vrata novim i nepredvidivim rezultatima. Uživajte u jedinstvenom okruženju Worldlessa, koje će vas očarati svojom nezaboravnom atmosferom. Inspirativna glazba dodatno će vas povezati s dubljim značenjima igre, potičući razmišljanje izvan granica običnog.

Dok istražujete područja ispunjena tajnama, koristite svoju finoću i fluidnu akciju kako biste otkrili skrivene puteve i otkrili tajne koje su sakrivene u tom svemiru. Vaša sposobnost da apsorbirate svoje neprijatelje i nadogradite se omogućit će vam otključavanje novih i uzbudljivih mogućnosti. Osim toga, stablo vještina dodaje nove slojeve borbenim susretima i otvara nove mogućnosti za istraživanje.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski