Uvjeti korištenja

MILD Art kao nakladnik IndieGames.eu na web adresi www.indie-games.eu vam omogućuje korištenje portala te svih njegovih dijelova i poddomena isključivo u skladu s ovim Uvjetima korištenja. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem IndieGames.eu portala ili bilo kojeg njegovog dijela u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da su ih prihvatili i razumjeli u cijelosti.

SADRŽAJ

IndieGames.eu svojim posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje svih sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo koristiti sadržaje portala ukoliko ne krše ovdje predstavljene Uvjete korištenja. Sadržaji IndieGames.eu portala sastoje se od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice. IndieGames.eu portal sve autorske sadržaje objavljuje u dobroj namjeri s općenitim ciljem informiranja i zabave. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i IndieGames.eu se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem autorskog ili korisničkog sadržaja, odnosno usluga, servisa i mogućnosti IndieGames.eu portala. Korištenje usluga i registracije na IndieGames.eu portalu odobrava se punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje od strane maloljetnika dozvoljena je samo uz nadzor roditelja i/ili skrbnika te su isti dužni o tome voditi računa, a IndieGames.eu ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja. IndieGames.eu zadržava pravo promjene te privremenog ili trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

AUTORSKA PRAVA

IndieGames.eu polaže autorska prava na sve vlastite autorske sadržaje (tekstualne, vizualne, video i audio materijale, baze podataka i programerski kod) objavljene na portalu. Neovlašteno kopiranje ili korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Neovlašteno kopiranje i korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Tiskani i elektronički mediji smiju prenositi autorska djela s IndieGames.eu portala isključivo uz prethodno dopuštenje. Ukoliko smatrate da je IndieGames.eu povrijedio Vaša autorska prava možete nas kontaktirati na e-mail info@indie-games.eu, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

REGISTRIRANI KORISNICI

Prilikom otvaranja korisničkog računa, odnosno registracijom na IndieGames.eu portal, korisnici moraju proći kroz postupak registracije, unijeti podatke nužne za sustav registriranja koji uključuju e-mail, korisničko ime i zaporku, te prihvatiti ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni unijeti istinite podatke te su slobodni izabrati i upisati korisničko ime koje žele ako je ono slobodno (nije zauzeto od strane drugog korisnika), no IndieGames.eu zadržava pravo onemogućavanja pristupa korisniku koji izabere korisničko ime koje je očito uvredljivo, neistinito ili na neki način varljivo.

IndieGames.eu može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti vezane uz funkcionalnost i sadržaj portala, a korisnički račun na portalu omogućuje korisnicima da kroz integrirani sustav obavijesti IndieGames.eu portala prate kada su dobili privatnu poruku od drugog korisnika ili dobili odgovor na raspravu u kojoj su sudjelovali. Nakon registracije s nužnim podacima (koji uključuju e-mail adresu, korisničko ime i zaporku), registrirani korisnici imaju mogućnost uređivanja svog profila na IndieGames.eu portalu s dodatnim informacijama o sebi kako bi se bolje približili ostatku zajednice korisnika. IndieGames.eu ne obrađuje te dodatne podatke već oni služe samo za lakše i kvalitetnije komuniciranje između korisnika na portalu. Svi registrirani korisnici mogu sami urediti i ukloniti određene podatke s vlastitog profila, a u slučaju da žele izbrisati ili značajnije promijeniti svoj korisnički račun mogu kontaktirati administratora na info@indie-games.eu.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

IndieGames.eu na svojim stranicama sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. IndieGames.eu takve linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

PODACI KORISNIKA

IndieGames.eu se obvezuje učiniti sve u svojoj mogućnosti da zaštiti podatke korisnika portala. IndieGames.eu se obvezuje da će u dobroj namjeri koristiti osobne podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala te da ih neće distribuirati ni na koji način trećim stranama, osim uz izričitu dozvolu korisnika. IndieGames.eu može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke IndieGames.eu primarno koristi kako bi dobio jasniju sliku o posjećenosti portala, odnosno korisnicima koji koriste portal te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje, uključujući sustav oglašavanja, dodatno usmjerio te prilagodio publici koja ga posjećuje. IndieGames.eu se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja Uvjeta korištenja, odnosno nezakonitih aktivnosti pojedinih korisnika.

Za više detalja o principima, metodama i tehnologijama koje IndieGames.eu koristi prilikom prikupljanja i obrade podataka o svojim korisnicima provjerite stranicu Politika privatnosti koja je važan dio ovih Uvjeta korištenja.

KOMENTIRANJE SADRŽAJA

Korištenjem komunikacijskih servisa (komentari) obvezujete se da ćete slati i primati materijale koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.

Komentiranjem sadržaja obvezujete se da nećete:

– maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa

– objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj

– lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika

– ostavljati spam poruke u komentarima

– kršiti bilo koji važeći zakon

IndieGames.eu nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

DRUŠTVENE MREŽE

Uredništvo i web stranica IndieGames.eu su dostupni i na popularnim društvenim mrežama za što bržu komunikaciju sa posjetiteljima, partnerima, suradnicima i prijateljima. IndieGames.eu nije odgovoran za profile i stranice na društvenim mrežama koji se predstavljaju kao IndieGames.eu, a nisu u nadležnosti uredništva IndieGames.eu portala.

MODIFICIRANJE I PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

IndieGames.eu zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira ove Uvjete korištenja i Pravila ponašanja. O važnim promjenama i dopunama IndieGames.eu može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja, te Politikom privatnosti.

hrHrvatski