Vijesti

Visual novel Vampire Therapist službeno izlazi 17. lipnja

Podijelite:

Little Bat Games najavio je da njegov debitantski naslov, Vampire Therapist, dolazi na Steam 17. lipnja. Sa stvarnim terapijskim pristupom u osnovi, Vampire Therapist omogućuje igračima istraživanje i dekonstrukciju psihe vampira iz različitih povijesnih razdoblja tijekom nekoliko tisućljeća.

Igrači preuzimaju ulogu Sama, bivšeg kauboja i stalno zaposlenog vampira koji traži smisao u vlastitoj besmrtnosti. Srećom, Sam uči više o sebi uz pomoć 3000 godina starog terapeuta Andromacha, reformiranog ratnika i ubojice. No, on nije jedini koji traži pomoć. Postoji niz drugih vampira s vlastitim problemima, od agorafobije do narcizma. Igrači imaju zadatak također pomoći nemrtvima shvatiti da, iako nisu živi, to ne znači da ne mogu u potpunosti živjeti.

Razvijen od strane malog tima u Berlinu u suradnji s Medienboardom Berlin-Brandenburg, Vampire Therapist kombinira mračnu atmosferu europskog noćnog života s humorom u stilu What We Do in the Shadows i Horrible Histories. Igra spaja duboke, introspektivne teme s toplim likovima, koje je napisao i izrazio Cyrus Nemati (Hades, Pyre), uz jasan i izražajan dizajn likova Sibylle Hell (Sea of Solitude).

Sve tehnike prikazane u igri također su stvorene uz pomoć i podršku licenciranih terapeuta, kako bi igri dali autentičnu poruku. Radi se o potpuno novom IP-u koji spaja dotjerano komično pisanje, poseban gotički stil i vrhunsku glasovnu glumu za stvaranje zadivljujućeg narativnog iskustva.

Vampire Therapist bit će dostupan 17. lipnja ove godine na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski