Vijesti

U Voyagers of Nera, oslobodite čaroliju suradnje u živopisnom oceanskom svijetu

Podijelite:

Treehouse Games najavio je open-world survival i crafting igru Voyagers of Nera, koja će biti lansirana u Early Accessu za PC putem Steama 2024. godine.

Voyagers of Nera kooperativna je igra u kojoj može stati 16 igrača smještenih u živahni oceanski svijet prepun čarobnih stvorenja i drevnih misterija. Nera je svijet beskrajne ljepote, magije i čuda i treba našu zaštitu. Uznemireni oceani stalno se mijenjaju, a korupcija prijeti otocima i selima – samo vi možete obnoviti ravnotežu. Pridružite se svojim suborcima Runeborn, probudite duh svog novorođenog otoka i iskoristite svijet oko sebe kako biste zajedno izgradili novi dom.

Imate moć povezivanja s duhom otoka, živim otokom koji donosi mir u more oko sebe. Njegujte zemlju i izgradite naprednu zajednicu kako biste njegovali duha i pratili rast svog otoka s vremenom. Uz to, iskoristite inovativni sustav gradnje kako biste otključali svoju kreativnost i oblikovali prekrasno selo prilagođeno za sve vaše prijatelje. Produbljivanjem veze sa svojim duhom otoka, otključat ćete nove vještine i recepte, postajući sve moćniji kao Runeborn.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski