Vijesti

Warship Jolly Roger govori o putovanju kroz različite svjetove

Podijelite:

Warship Jolly Roger nadolazeća je narativna akcijsko-avanturistička singleplayer igra koju razvija Proxima Studio i temelji se na istoimenom grafičkom romanu. Jon Munro i njegova ekipa kreću u potragu za iskupljenjem i pobunom protiv tiranskog režima predsjednika Vextona.

Krenite na putovanje kroz svemir gdje svaki planet koji posjetite nudi jedinstvene izazove i okruženja. Od ledenih ravnica dalekih mjeseca do žarkih vrućina zaboravljenih sunaca, prilagodljivost i snalažljivost su vaše najbolje prednosti. Susrećete se s nezemaljskim vrstama, drevnim relikvijama i kozmičkim fenomenima koji će vam pomoći ili ometati vašu potragu. No, srž vašeg opstanka i uspjeha leži u prijateljstvu i vještinama vaše posade dok poduzimate misije pune opasnosti.

Warship Jolly Roger nudi kombinaciju akcije, strategije i dubokog pripovijedanja. Sudjelujete u intenzivnim svemirskim bitkama, razvijate strategije za svoje sljedeće poteze i istražujete bogatu pozadinsku priču svakog člana posade. Fokus na pripovijedanju kroz likove, smješten u kontekst međuzvjezdanog sukoba i političkih intriga, stvara impresivno iskustvo koje će privući ljubitelje akcije i narativnih novela.

Vaša posada sastoji se od četiri člana: Jon Tiberius Munro, Alisa Rinaldi, Nikolai Kowalski i Trace, te ćete ih pobliže moći upoznati na PC-u i PlayStationu 5 kada igra bude objavljena. Još uvijek nema konkretan datum izlaska.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski