Video Vijesti

Već danas možete zaigrati ručno crtanu metroidvaniju Ebenezer and The Invisible World

Podijelite:

Ebenezer and The Invisible World je ručno crtana metroidvania i fantasy reimaginacija klasične priče o duhovima Charlesa Dickensa iz Božićne priče. Ovu igru razvili su Orbit Studio i Play on Worlds, a danas će nas uvesti u novu blagdansku sezonu na PC-ju putem Steama, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S i Xbox One konzolama.

Nakon transformacije u Božićnoj priči, nekoć škrti Ebenezer Scrooge odlučuje se posvetiti ljudima u Londonu. Sada dobronamjerna osoba koja pruža ruku onima kojima je potrebna, Ebenezer dobiva čudno upozorenje, mračni duh kuje urotu kako bi bacio viktorijanski London u kaos. Kao jedini s očima otvorenim za nevidljivi svijet duhova, Ebenezer odgovara na poziv da zaštiti London od propasti.

Kao igrači, morate istražiti međusobno povezane razine, utrivati se snježnim ulicama i suočiti se s jezivim duhovima s nadnaravnim sposobnostima. Ebenezeru će privom zadatku pomoći njegovi prijatelji duhovi, od kojih svaki ima svoje priče za ispričati i zadivljujuće spektralne moći koje može pozvati. Rukovat ćet snažnim oružjem iz duhovnog carstva, poput mačeva i bičeva, te otključati poboljšanja i nadogradnje pomoću resursa. Osim toga, riješavat ćete zagonetke, otkrivati davno zakopane tajne i prihvatiti misije kako biste pomogli nadnaravnim i potpuno prirodnim prijateljima u nevolji, a očekuju vas i borbe protiv bosseva.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski