Video Vijesti

Air Twister Yu Suzukija objavljen je na konzolama i PC-ju

Podijelite:

YSNET and ININ objavili su Air Twister, najnoviju avanturu rail pucačinu proslavljene japanske legende dizajnera igara Yu Suzukija. Igra nas vodi kroz uzbudljiva putovanja opskurne i fascinantne svjetove znanstvene fantastike.

Air Twister je jednostavna pucačina slična revolucionarnoj igri Space Harrier Yu Suzukija. U ulozi princeze Arch, vaša misija je zaštita domovine AIR od neposredne invazije Vanguarda. Igra donosi raznovrsne, kreativno oblikovane neprijatelje i izazovne bossove. No, ne brinite, jer će vam na raspolaganju biti nosači s krilima i samonavođene rakete spremne za borbu protiv njih.

U igri vas očekuju modovi kao što su Turbo-mode ili Boss Rush, te 12 vješto izrađenih mapa s bezbrojnim nadogradnjama i jedinstvenom opremom za otključavanje nakon svakog igranja. Više od 20 Vanguard neprijatelja i 10 jedinstvenih bosseva koji će izazvati vaše vještine i jednostavne kontrole za zabavno i jednostavno iskustvo igranja. Visoka mogućnost ponovnog igranja otključavanjem nove opreme i oružja. Također, Air Twister može se pohvaliti zadivljujućom glazbenom podlogom rock-opere koju je skladala poznata nizozemska umjetnica Valensia.

Air Twister objavljen je za PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S i PC putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski