Vijesti

Zoria: Age of Shattering dobio je novi gameplay i story trailer

Podijelite:

Tiny Trinker Games, Anshar Publishing i Surefire.Games nedavno su objavili nove trailere za Zoria: Age of Shattering koji se tiču samog gameplaya i priče koja nas očekuje u ovoj akcijskoj RPG i turn-based igri.

Za one koji nisu dovoljno upućeni, radi se o taktičkom RPG-u s ekipnim pristupom, fluidnim turn-based borbama, upravljanjem outposta i svojom družinom, smještenim u prostrani fantasy svijet zvan Zoria. Tri prijatelja iz Bukurešta, Rumunjske počeli su razvijati ovu igru prije sedam godina, a svijetlo dana bi trebala ugledati u ožujku ove godine.

U njoj ćete moći koristiti jedinstvene vještine svih članova vaše grupe: napadati iz blizine ili na daljinu s različitim uzorcima i smjerovima napada, liječiti ili štititi saveznike različitim čarolijama i naredbama, nanositi statusne efekte poput omamljivanja, onesposobljavanja i drugih elementarnih utjecaja, te iskoristiti okolinu kako bi preuzeli kontrolu ili stvorili nove scenarije kako bi se udaljili od neprijatelja.

Također se očekuje od vas da izgradite i razvijate svoju bazu, što znači da ćete svoju ekipu moći poslati na autonomne misije. Mjesto oko logorske vatre pruža vam sigurno utočište za obnovu resursa i pripremu za nadolazeću bitku. Bitno je za naglasiti da specifične vještine članova grupe mogu otvoriti nova područja i zadatke unutar svijeta Zorije.

Radnja ove igre govori nam da je Zoria postala žrtvom surove brutalnosti demonskih bića koja haraju njenom zemljom. Njene bujne šume, tajanstvene pećine i veličanstvene građevine pretvorile su se u sablasna i strašna mjesta. Stoga si uzmite vremena i istražite nepoznata područja, jer svako od njih krije određenu tajnu.

Zoria: Age of Shattering bit će dostupan na PC-u putem Steama 7. ožujka ove godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski