Vijesti

Space Tales je strateška igra osvjanja svemira smještena u retro-futurističko okruženje

Podijelite:

Space Tales je strateška igra u stvarnom vremenu smještena u retro-futurističko okruženje. Preuzmite ulogu zapovjednika u Intergalactic Planetary Expansiona (I.P.E.) i uronite u uzbudljivu misiju istraživanja i osvajanja novih planeta, pomičući granice Ljudskog Carstva.

Kao igrači, upuštate se u strateško ratovanje i upravljanje resursima, koristeći moć naprednih tehnologija I.P.E.-a dok putujete dubinama svemira, gradeći impresivne baze kako biste uspostavili svoju dominaciju među zvijezdama. Osim toga, uronit ćete u bogatu i zadivljujuću priču u kojoj utjelovljujete Xandera, sina legendarnog I.P.E. kapetana.

Upustite se u avanturu ispunjenu sa 16 glavnih misija i brojnim izbornim sporednim misijama. Susretnite se s mnoštvom različitih vanzemaljskih rasa i otkrijte čuda njihovih jedinstvenih planeta. Otključajte istraživačke bodove kako biste poboljšali svoju vojsku i prilagodili svoje strategije vlastitom stilu igre. Upoznajte intrigantne likove koji će se pridružiti vašem timu, svaki sa svojim sposobnostima i otkrijte tajne I.P.E.-a, svog oca i svoje prave sudbine.

Osim toga, u tijeku je i Kickstarter kampanja za ovu igru, koja traja još 15 dana i demo verziju Space Talesa možete zaigrati putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski