Vijesti

Drakantos je besplatna MMORPG igra s nostalgičnim piksel art stilom

Podijelite:

Drakantos je besplatna MMORPG igra s piksel art stilom koji budi nostalgiju, uz uzbudljivu akcijsku borbu i preko 20 jedinstvenih heroja koje možete kontrolirati.

Istražite raznolike stilove igranja jer svaki heroj u Drakantosu donosi jedinstvenu mehaniku, osobne karakteristike i važne uloge u priči. Umjesto tradicionalnih klasnih sustava MMORPG-a, naši heroji unose inovacije u kooperativno igranje. Developer obećavaju da će sa svakim novim ažuriranjem biti uvedeni novi junaci, što znači da će nam pružiti konstantno evoluirajući pejzaž strategija i dinamike koje igrači mogu istraživati i savladavati.

Udružite se s prijateljima ili krenite sami kako biste istražili dinamične dungeone, razvijali svoje junake, sakupljali rijetke predmete i nabavljali bolju opremu. Misije će se tijekom vremena mijenjati s različitim skupovima neprijatelja, bossevima, resursima, zamkama i ciljevima, otvarajući mogućnost za posebne događaje i preokrete.

Za one željne testiranja svojih vještina protiv drugih igrača, PvP sustav nudi idealno bojište. S raznolikim načinima igre, rang sustavom i redovitim turnirima, imate priliku postati prvak. Uz to, steknite ekskluzivne ikone, naslove i atraktivne skinove kako biste dodatno prilagodili svoj profil i junake, te prikupite više od deset šarmantnih kućnih ljubimaca i obogatite svoje interakcije s preko 30 emocija po junaku, svaka s jedinstvenim glasovnim linijama.

Drakantos će biti dostupan za PC putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski