Vijesti

Survival i avanturistička igra Lost Skies dobila je prvi pogled na istraživanje

Podijelite:

Bossa Games, developer i izdavač igara poznat po stvaranju inovativnih naslova poput I am Bread, I am Fish i serije Surgeon Simulator, objavio je seriju novih screenshotova za igru Lost Skies. Ovi novi prikazi pružaju prvi uvid u način na koji će igrači prelaziti i istraživati izvanredni svijet plutajućih otoka u igri.

U igri Lost Skies, koju objavljuje Humble Games, igrači se udružuju kako bi istražili golemi svijet sastavljen od plutajućih otoka. Nebo pruža beskrajne mogućnosti za izgradnju prilagođenih nebeskih brodova, hrabro suočavanje s olujama, borbu protiv čudovišta te rješavanje misterija drevnih civilizacija, zaboravljenih tehnologija i upoznaje nas s pričama o uništenom svijetu.

Također su predstavili testnu verziju alata Island Creator, koji omogućuje igračima da izgrade vlastite plutajuće otoke i podijele ih s drugima. U trenutnom pre-alpha playtestu dodali su nove otoke za istraživanje, uključujući one stvorene od strane zajednice, koji već prikazuju složenost i ljepotu otoka, kao i ostatke uništenih civilizacija prije misterioznog događaja koji je promijenio svijet. Lost Skies crpi inspiraciju iz prethodne igre ovog studija, Worlds Adrift i unapređuje mnoge popularne mehanike. Stijene i ruševine otoka pružaju savršena igrališta za hvatanje i ljuljanje s kukom za hvatanje.

Playtesteri su izvučeni iz Lost Skies Discorda, kojoj se možete pridružiti ovdje: https://discord.com/invite/lostskies

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski