Video Vijesti

MMORPG Tarisland: Mystery of the Hollows donosi revoluciju u poštenom igranju

Podijelite:

Tarisland: Mystery of the Hollows, nadolazeći MMORPG koji razvijaju Locojoy i Level Infinite, trebao bi revolucionirati industriju igara svojom posvećenošću poštenom igranju i iskustvima usmjerenim na igrača.

Za razliku od mnogih MMORPG-ova na tržištu, Tarisland: Mystery of the Hollows nikada neće prodavati igračima predmete koji poboljšavaju atribute. Locojoy i Level Infinite čvrsto vjeruju da pay-to-win nema mjesto u svijetu igara. Umjesto toga, igra se fokusira na organski rast igrača, potičući razvoj vještina i strategije bez oslanjanja na pretjeranu potrošnju. Tarisland: Mystery of the Hollows nudi višeplatformsku pristupačnost, dopuštajući igračima da naizmjence uživaju u igri na računalu i mobilnim uređajima. To znači da bez obzira koju platformu odaberete, možete iskusiti isti sadržaj.

Uz svoju poštenu filozofiju igranja, Tarisland: Mystery of the Hollows može se pohvaliti dubokom i fleksibilnom prilagodbom likova. Sa sedam različitih klasa, svaka s dvije specijalizacije, igrači imaju beskrajne mogućnosti kada je u pitanju izgradnja njihovih likova. Bez obzira odlučite li biti Barbarian Fighter ili Ranger koji kroti zvijeri, igra nudi niz stilova igre koji će zadovoljiti preferencije svakog igrača.

Nadalje, Tarisland: Mystery of the Hollows sadrži izazovne dungeone i napade koji će staviti vještine igrača na kušnju. Od Chaotic Library dizajnirane za pet igrača do opasnog kampa Carlyan preplavljenog vojskom Black Flag Army, igra nudi niz uzbudljivih i privlačnih PvE sadržaja. A za one koji traže još veće izazove, veći grupni napadi igrača sa složenim mehanikama i bossevima pružit će ultimativni test vještine i timskog rada.

Ako ste željni upustiti se u ovu epsku avanturu, možete se prijaviti za zatvoreni beta test koji počinje 15. studenog 2023. godine. Posjetite službenu web stranicu Tarisland: Mystery of the Hollowsa, Discord, Twitter i Facebook za novosti i mogućnost da među prvima iskusite ovaj revolucionarni MMORPG.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski