Vijesti

Rusty’s Retirement je idle-farming simulator koji stoji na dnu vašeg ekrana

Podijelite:

Rusty’s Retirement privukao je veliku pažnju na Steamu i društvenim mrežama. Riječ je o idle-farming simulatoru kojeg možete ostaviti u kutu ekrana dok obavljate druge aktivnosti. Ovu igru donosi nam solo developer Mister Morris Game, a očekuje se da će biti izdana u prvom kvartalu 2024. godine.

Igra je vrlo intuitivna; u njoj ćete saditi usjeve, proizvoditi biogorivo, automatizirati i promatrati kako Rusty, vaš vjerni robot, uz svoje pomoćnike, marljivo radi; od zalijevanja biljaka do žetve. Kako napredujete, otključavat ćete nove usjeve, od sočnih mrkvi do zrelih rajčica.

Organizirajte tim simpatičnih robota koji će vam asistirati u sijanju, navodnjavanju i berbi, te ih nadogradite kako biste maksimalizirali njihovu učinkovitost. Nakon toga, upotrijebite svoje usjeve za stvaranje čistog i energetski učinkovitog biogoriva, ključnog izvora energije za ove robote. Bitno će biti i prodati proizvedeno biogorivo ostalim mehaničkim stanovnicima i reinvestirati zaradu za daljnji razvoj farme.

Rusty’s Retirement je dizajniran da se diskretno smjesti na dnu vašeg zaslona, dopuštajući vam da istovremeno obavljate druge aktivnosti dok se brinete o svojoj farmi. Možete prilagoditi veličinu prikaza za manje ometajući pogled ili aktivirati Focus Mode koji usporava rast usjeva.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti u kojim će se razmjerima kretati ova igra, a ono što sigurno znamo je da će biti objavljenja na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski