Vijesti

Yes, Your Grace: Snowfall je management igra koja obećava nastavak priče iz prvoga dijela

Podijelite:

Yes, Your Grace: Snowfall je kinematska management igra u kojoj upravljamo kraljevstvom i donosi nastavak priče iz prvoga dijela.

U ovoj promijenjenoj stvarnosti, gdje su čudovišta sveprisutna, neprijatelji izazovniji, a saveznici na rubu snaga, vaša kraljevska dužnost je neizbježna i mora se nastaviti. Morate obnoviti povjerenje svog naroda, zaštiti obitelj i prebroditi predstojeću zimu. Zaronite u svijet prožet slavenskim folklorom, gdje će vas očaravajući likovi dočekati s izazovima ili šaljivim trenucima, te razmotrite namjere svojih saveznika i odlučite hoćete li ispuniti njihove želje.

Pažljivo balansirajte svojim resursima kako biste pomogli onima kojima je to uistinu potrebno. Pošaljite predstavnike da pomognu vašim sljedbenicima i odlučite tko će dobiti predmete iz vaše riznice. I dok ne možete svima udovoljiti, bitne odluke leže u vašim rukama, dok vas razni stanovnici, od seljaka do plemića, prate i utječu na vašu vladavinu.

Očekuje vas vrlo slično igranje kao i u prvoj igri, no bit će dodani i neki novi sustavi koji vam omogućuje da se nosite s sljedbenicima na jedinstven i izazovan način, a 2.5D zadivljujući piksel art stil učinit će priču još zanimljivijom.

Yes, Your Grace: Snowfall bit će dostupan sljedeće godine na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski