Vijesti

Cats on Duty je tower defense igra inspirirana Plants vs Zombiesom

Podijelite:

Cats on Duty je akcijska mješavina strategije u stvarnom vremenu i tower-defensa. Ovdje, dobro naoružani mačji veterani, iskusni u bitkama protiv glodavaca i zamršenih intriga, preuzimaju odgovornost za obranu svoje domovine od ozbiljnih prijetnji zla. Iskoristite različite mačke kako biste se suočili s čak 50 različitih stvorenja.

Povežite dragulje na polju resursa da biste dobili valutu i kupili tornjeve za mačke. Mijenjajte i kombinirajte mačke na bojnom polju kako biste stvorili nadograđene tornjeve i oslobodili razorne napade. Inspiriran igrama poput Plants vs. Zombies i Tower Swap, Cats on Duty donosi najbolje aspekte ovih žanrova i dodaje vlastiti originalni štih.

Otključajte i sakupite razne neobične likove mačaka, svaki sa svojim snagama i sposobnostima. Suočite se sa neprijateljima kao što su zombiji, kosturi, pauci, Baba Yaga i bossevi koji čekaju vašu taktičku domišljatost. Istražite raznolike i pomno izrađene razine, od varljivo ugodnih dvorišta u predgrađu do tajanstvenih pustinja i svako okruženje predstavlja jedinstvene izazove koji zahtijevaju lukavu strategiju za pobjedu.

Cats on Duty bit će objavljen za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC putem Steama. Još uvijek nema konkretan datum izlaska.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski