Vijesti

Death of a Wish je akcijski RPG smješten u noćnu moru punu zastrašujućih čudovišta

Podijelite:

Već kada ste mislili da indie igre ne mogu biti toliko unikatne, pojavi se Death of a Wish. U ovoj igri igrate kao Christian dok se ujedinjuje s drugima kako bi se suprotstavio zlokobnom kultu.

U igri ćete morati poraziti svoje protivnike kroz čarobne kombinacije poznate kao Arias u sofisticiranom borbenom sustavu koji potiče taktičku agresivnost i oplemeniti svoje vještine s moćnim sposobnostima koji mijenjaju dinamiku borbe. Tijekom putovanja, njegova korupcija raste, vodeći ga prema mračnom ishodu. Možete ju kontrolirati izvodeći elegantne kombinacije i napadajući s dužim udarcima.

Premisa Death of a Wish vodi vas kroz mračni svijet snova, gdje ćete naići na nadrealne likove i priče. Grad Neo-Sanctum postavlja scenu za borbu koja će oblikovati društvo i budućnost Christiana i moći ćete upoznati nove saveznike u skrivenim dijelovima svijeta. Također, estetika Christianovog svijeta je jedinstvena. Svijetlost i pokreti na tamnom moru stvaraju emotivnu atmosferu. Borbe su dinamične, lako se prate i izgledaju kao animirane scene.

Već sada možete zaigrati demo verziju ove igre, a njezino puno izdanje očekuje se u prvom kvartalu sljedeće godine na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski