Vijesti

ENENRA: DΔEMON CORE je akcijska igra s naglaskom na vještinama, smještena u cyberpunk svijet

Podijelite:

Vrlo impresivna igra koju razvija solo developer Zahid Ali Jeelani, ENENRA: DΔEMON CORE, donosi zanimljiv sistem borbe, dobro izglađen svijet i zanimljive cut scene.

Igrate kao Enenra, lovac na jezgre Daemona i član Ronin Industriesa. Naime, u svijetu ENENRA svaka se osoba rađa s Daemon jezgrom, a to su kristalni organi koji daju nadnaravne sposobnosti. Međutim, jedna posebna grupa, Ronin Industries, okuplja korisnike Daemon jezgre kako bi stvorila ogromnu plaćeničku organizaciju, daleko superiorniju od bilo koje druge vojske.

Borbeni sustav ENENRA-e kombinira elemente slobodnog kretanja s mogućnošću ciljanja više meta i fokusiranog napada na pojedinačne neprijatelje, odnosno pruža fleksibilnost i mogućnost napadanja više meta istovremeno. Također nam daje mogućnost brzog preusmjeravanja pažnje na pojedinačne mete i raznovrsne napade, kao što su zračni dueli, egzekucije i specifične sposobnosti.

U igri ćemo moći istražiti tri različita stava koji pružaju raznolike skupove poteza: BLADE MASTER, naglašava osnovne poteze; RANGED SHIFT, koji se fokusira na napade srednjeg dometa; te IRON WALL, stav koji nudi visok rizik s potencijalom visoke nagrade, usmjeren na obrambene taktike. Osim različitih stavova, imate mogućnost biranja između pet varijanti katana. Ove su katane integrirane s fragmentima jezgre Daemona. Ako su korisnik i jezgra kompatibilni, fragmenti pružaju posebne sposobnosti, kao što su STRAND BLADE s njegovom sposobnošću TETHER.

Zajedno s tradicionalnim parkour kretanjem i elementima, moći ćete koristiti traversal Daemon jezgre kao što su Accelerate Core i Blink Core, koje omogućuju brzo kretanje kroz okolinu i dodatno proširuju mogućnosti borbe s različitim kombiniranim rutama.

ENENRA još uvijek nema konkretam datum izlaska, no moći će se igrati na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski