Galerija Video Vijesti

Ether Chronicles je RPG igra inspirirana Pokemonima

Podijelite:

Dva brata, Jason i Jalen Fleming, osnivači Eagle One Studiosa, razvijaju igru Ether Chronicles u kojoj ćete igrati kao krotitelj Ether “čudovišta” i cilj je sve ih uhvatiti.

Ether Chronicles je narativna monster-taming RPG igra koja se razvija korištenjem Maker MV enginea, a u njoj ćete skupljati, trenirati i boriti se koristeći “Ether Monsters” kako biste postali najbolji krotitelj ovih stvorenja na svijetu i riješili misterij fenomena “Shadow Monsters” u regiji.

Braća su nam otkrila da je prošlo 11 mjeseci otkako su osmislili koncept igre, a počeo je kao zabavan projekt, da bi u ožujku 2023. započeli s razvojem naracije i gameplaya. Planiraju pokrenuti Steam stranicu u siječnju 2024., a igra bi trebala izaći nekad između ožujka i lipnja iduće godine.

“Pokemon Emerald bila je prva videoigra koju smo ikad zaigrali pa smo željeli kreirati slično iskustvo s kroćenjem čudovišta, ali s naglaskom na priču. Borbeni sustav je inspiriran serijom Persona, no još uvijek radimo na njegovom razvoju i eksperimentiramo s novim idejama”, rekao je Jason.

Svi zainteresirani mogu zaigrati demo, koji je dostupan na itch.io: https://eagleone-hl.itch.io/ether-chronicles-beta-demo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski