Vijesti

Paradox Arc najavio je novu space mining i sandbox igru – Starminer

Podijelite:

Starminer je nadolazeća igra od studija Cool And Good Games, objavit će je Paradox Arc, a omogućuje vam da preuzmete ulogu međuzvjezdanog izvođača. Počinjete s jedinstvenim brodom, a zadatak vam je prikupiti resurse iz obližnjih polja asteroida kako biste povećali svoj brod i flotu. Bez obzira na to jeste li usmjereni na iskopavanje resursa, postizanje obrambene snage, poticanje kolonizacije ili nešto drugo, morate biti oprezni od nadolazećih neprijateljskih napadaja.

Starminer, igra istraživanja svemira, rudarenja i tower-defensa s RTS mehanikom, planira ući u rani pristup 2024. godine prema novoj službenoj Steam stranici. Razvojni planovi uključuju zadržavanje Starminera u Early Accessu otprilike godinu dana. Iako se petlja igranja razlikuje od Stellarisa, Starminer dijeli mnoge vizualne elemente i strateški temelj.

Igrači će stvarati flote za rudarenje asteroida i obranu od različitih prijetnji, a jedinstveni elementi svemirske simulacije i aspekt u stvarnom vremenu čine Starminer posebnim među sličnim naslovima. Što više rudarite, što više gradite i što ste pohlepniji, vaš toplinski potpis postaje veći. Kada dosegnete kritičnu razinu, morat ćete obraniti flotu pod svaku cijenu koristeći obrambene sustave i brodove vlastitog dizajna. Također, istražujte nove module i alate kako biste proširili flotu brodova i rudarskih postaja te izgradili povezna vrata za pristup novim bogatstvima u drugim sektorima svemira.

Trenutna verzija Starminera uključuje tutorial, kampanju, survival challange mod i način gradnje broda u sandboxu. Rani pristup omogućit će developerima daljnji razvoj igre na temelju povratnih informacija igrača te dodavanje više sadržaja ovim aspektima igre: “Cool and Good Games je razvojni tim od dvije osobe. Rani pristup bi nam pomogao ostvariti konačnu viziju Starminera i omogućio bi nam razvoj igre uz pomoć igrača koji su zainteresirani za temeljnu viziju igre. Kroz iteracije, povratne informacije i redovita ažuriranja tijekom ranog pristupa, želimo isporučiti najbolju moguću igru”, piše na Steam Store stranici Starminera.

Unatoč tome što je Paradox Arc relativno novi izdavač, njegovi dosadašnji naslovi su dobro prihvaćeni. Mechabellum, Space Trash Scavenger i Stardeus su svi duboko ukorijenjeni u znanstvenoj fantastici te su naišli na pozitivan doček među obožavateljima. Jedini izuzetak bio je prodor Paradox Arca u seriju Knights of Pen and Paper, koji nije dobio jednako oduševljenje od strane fanova.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski