Vijesti

Project Haven impresivna je taktička turn-based igra u kojoj vodite svoju plaćeničku družinu

Podijelite:

Prije par mjeseci imali smo priliku zaigrati demo verziju turn-based taktičke igre Project Haven, koja svojim načinom igranja podsjeća na XCOM i obećava jako puno. U igri vodite plaćeničku družinu Steel Dragons kroz urbane ulice posljednjeg grada na Zemlji.

Osim singleplayera, moći ćete se udružiti s tri prijatelja ili drugim igračima u kooperativnom načinu igranja kroz proceduralne okršaje u svijetu u kojem je taktička preciznost bitna. Upravljat ćete spremnikom oružja i modificirati ih, poboljšati vještine likova te uživati u kampanji vođenom pričom s potpuno izraženim likovima i cut scenama.

Naravno, na raspolaganju nećete imati samo jednog lika nego veliki broj njih, te ih vlastoručno možete birati i voditi na određene misije, a svaki od njih ima svoje određene vještine i posebnosti. Tijekom misija morate riješiti određene ciljeve, bilo da želite šuljanjem namudriti neprijatelje ili pucati na sve što se nađe ispred vas. Dapače, neće biti to samo puko pucanje, nego se od vas očekuje vrlo vješto taktiziranje i iskorištavanje okoline na najbolji mogući način.

Project Haven također nudi promjenu iz prvog i trećeg lica, s modularnom značajkom ozljeda, odnosno možete raniti neprijatelja kako biste smanjili njegovu preciznost, pucati mu u noge da usporite njegovo kretanje ili jednostavno baciti granate na njih za brzu smrt. Isto tako hakiranje ima veliki značaj, ali i rušenje zidova i vrata kako biste došli do svojih neprijatelja.

Oružja će biti mnogo, od onih na daljinu do onih na blizinu, te razne vrste streljiva za različite situacije. Što su plaćenici veći level, to su jači, odnosno možete uživati u vrlo personaliziranom iskustvu vođenja svog tima plaćenika.

Project Haven još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali bi trebao biti objavljen na PC-ju putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski