Vijesti

Spilled! je uspješno financiran putem Kickstartera u samo 12 sati

Podijelite:

Volimo dobre i inspirativne priče o solo developerima, stoga bi Lente trebala biti ponosna na sve što je dosad postigla radeći na ugodnoj i simpatičnoj igri, Spilled! To je igra u kojoj se bavite čišćenjem otpada iz oceana: reciklirate, zarađujete novčiće, nadograđujete svoj brod, ispirete i ponavljate.

Zanimljivo je kako netko može živjeti na brodu, obavljati svoj svakodnevni život i istovremeno razvijati igru o izlijevanju nafte. Lentein put bio je prilično dug, zbog čega se odlučila pokrenuti vlastitu Kickstarter kampanju nakon godinu dana rada na spomenutoj igri. Igra je u potpunosti financirana u roku od 12 sati, a još uvijek možete nabaviti svoj primjerak dok je po pristupačnoj cijeni.

Ako volite pixel-stil grafike i umjetnost, Spilled! bi mogao biti savršena igra za vas. Sadrži 8 područja, svako veće i s većim otpadom od prethodnog. Nakon potpunog čišćenja jednog područja, možete prijeći na sljedeće. Osnovna petlja igre uključuje nadogradnju broda – stjecanje većeg sakupljača, većeg spremnika ili poboljšanje brzine. Dodatno, svako područje uvodi novi izazov, poput guranja plastike do reciklažnog centra ili čišćenja nafte s tla, pružajući raznolika iskustva igranja.

Ukupno ima 16 životinja koje treba otkriti i spasiti. Iako možda ne pruža dovoljnu količinu ponovnog igrianja i možda ne zadržava vašu pažnju tijekom određenog razdoblja, njezin jedinstveni stil i jednostavna igrivost glavni su razlozi zbog kojih ima potencijal za uspjeh.

Spilled! će biti dostupan na PC-u & Macu (Steam) vjerojatno kasnije ove godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski