Video Vijesti

The Bustling World je kineska verzija Kenshija koja donosi ogroman otvoren svijet

Podijelite:

Kineski developer FireWo Games najavio je akcijski RPG otvorenog svijeta u kineskom stilu The Bustling World za PC (Steam). Datum izlaska nije objavljen, ali je pokrenuta kampanja na Kickstarteru.

U igri možete saditi, brinuti se o životinjama, izrađivati, izgraditi grad, uspostavljati režime, voditi državu i diplomaciju te započeti ratove. Glavne značajke su otvorenost i neograničena sloboda, gdje svijet reagira na igračeve odluke i postupke.

Također, svi likovi imaju svoje živote, obitelji i društvene veze te samostalno odlučuju o svojim postupcima poput rada, zabave ili preseljenja. Njihove odluke temelje se na osobnostima, obiteljskim vezama i interakcijama s igračem. Primjerice, uvrijedite li nekog, možete očekivati negativne posljedice poput sabotiranja trgovine.

Kao rezultat toga, gradovi se dinamično mijenjaju. NPC-evi su ti koji formiraju različite odnose, od diplomacije do rata. Ako se vratite u grad nakon dugog vremena, mogao bi vam izgledati potpuno drugačije. To znači da umjetna inteligencija u igri pruža jedinstvene odgovore na svaku vašu radnju i odluku, čineći svako iskustvo igranja posebnim.

Igra se ističe svojim jednostavnim, čistim crtanim stilom, a posebno svjetla i sjene u stvarnom vremenu djeluju impresivno. Uz to, sadrži više od 60 biljaka, 30 životinja, realistično obnavlja drevnu kinesku raznolikost rukotvorina, kao što su kuhanje, tkanje, taljenje itd., te s gotovo dvije tisuće vrsta građevinskih komponenti, možete slobodno graditi bilo koju vrstu zgrade.

Ovo su samo od nekih značajki koje vas očekuju, a više informacija možete pronaći putem Steama. Dapače, igra vrlo vjerno oponaša simulaciju života uz kinesku tradiciju, a kako to sve izgleda možete pogledati u traileru ispod.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski