Video Vijesti

Worlds of Aria je co-op tabletop RPG koji dolazi na PC i Nintendo Switch sljedeće godine

Podijelite:

Worlds of Aria je saga o zavjerama, izborima i kaosu, gdje svaka drama predstavlja potencijalnu izdaju ili neuspjeh u ključnom trenutku. Radite zajedno s prijateljima kako biste doživjeli epske trenutke prepune preokreta ili iznenada prekinite suradnju, a zatim bacite kockice kako biste iskušali sreću.

Developer Ludogram i izdavač Ishtar Games imaju potpuno novi trailer za co-op stolnu avanturu Worlds of Aria, koja će biti dostupna na PC-ju putem Steama i Nintendo Switchu početkom 2024. Radi se o igri koju možete igrati sami ili sa četiri igračima online ili lokalno na više platformi. Cilj je surađivati kako biste pobijedili kao tim ili jednostavno planirajte za vlastite dobitke.

Gameplay se vrti oko bacanja kocki, a možete odabrati između 10 likova, svaki s jedinstvenim skupom vještina, osobnošću i glasom. Očekuju vas posjeti u dungeone i susreti sa raznim neprijateljima te likovima inspiriranim fantastičnim TTRPG igrama. Osim toga, Worlds of Aria obećaje da će svako igranje biti drugačije, gdje ćete moći ispričati priče na poptuno nove načine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski