Vijesti

Impresivna farming simulacija Tales of Seikyu izlazi sljedeće godine

Podijelite:

Tales of Seikyu je fantastična farming simulacija smještena u izgubljenu zemlju vila zvanu Seikyu, naseljenu legendarnim stvorenjima. Međutim, vašem gradu često prijete sile starih bogova. Možete li kao pridošlica uspješno upravljati starom gostionicom koju vam je povjerio Bog Inari?

Bog Inari vam je dodijelio zadatak oživljavanja povijesne farme i stare, dotrajale gostionice. Vaš cilj je transformirati ih u šarmantni hotel gdje će se svi gosti osjećati kao kod svoje kuće. Posvetite se svim segmentima poslovanja: obnovite namještaj, proširite kapacitete za goste i garantirajte izvanredno iskustvo svakom posjetitelju, a u kuhinji hotela razvijajte svoje kulinarske vještine kako biste zadovoljili ukuse raznolikih klijentela.

Vaše avanture će uključivati razne zanate, kuhanje, uzgoj i romansu, dok ćete također imati priliku držati kućne ljubimce i prilagođavati svoj prostor. Cilj je i uzgojiti sezonske usjeve, postaviti kokošinjce i štale za proizvodnju jaja i mliječnih proizvoda, koristeći lokalne sastojke za stvaranje jedinstvenih jela.

Dok istražujete božansko carstvo, odnosno labirint pun zagonetki, pretvarajte se u razne yokaije, istražujući svaki kutak ovog svijeta i sakupljajući rijetke sastojke. Hoćete li razbijati prepreke kao divlji vepar, lako se penjati po liticama s moćima Drijade ili roniti u dubine poput slimea, na vama je da odlučite. Iskoristite svoju kreativnost i rješavajte zagonetke na jedinstvene i inovativne načine.

U Seikyuovom svijetu s preko 30 jedinstvenih likova, svatko od njih nosi priču povezanu sa selom i širim kontekstom. Hoćete li uspjeti pročitati njihova srca, osjetiti njihove radosti i boli? Dok se emocije prožimaju, možda ćete upoznati nove prijatelje ili čak neočekivane romantične veze.

Uskoro bi trebala započeti Kickstarter kampanja za ovu igru, a trebala bi biti objavljena na PC-u putem Steama nekad 2024. godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski