Vijesti

U rouge-like igri 33 Immortals, suprotstavite se sudbini konačnog Božjeg suda

Podijelite:

Thunder Lotus, tim koji stoji iza hvaljenog Spiritfarera, vraća se s još jednom igrom koja obećava da će očarati igrače – 33 Immortals.

33 Immortals je roguelike akcijska igra u kojoj ćete se suočiti s izazovima zajedno s još 32 igrača. Smješten u paklu, čistilištu i raju, pobunit ćete se protiv Lucifera, Adama i Eve, pa čak i protiv samog Boga. Crpeći inspiraciju iz Božanstvene komedije Dantea Alighierija, ova igra obećava divlji obrat klasične književnosti.

Očekuju vas epske kooperativne bitke protiv horde neprijatelja i proživite intenzivnu, konciznu verziju raid iskustva iz MMO svijeta. Upravljajte svojim vještinama i strategijama kako biste podržali svoj tim od 33 igrača, mijenjajući prednosti u vašu korist kroz kooperativne akcije. Sačuvajte svoju snagu jer samo najodlučniji mogu preživjeti i nositi se s izazovima u borbama protiv moćnih bosseva.

Uz to, nadogradite svoj oružani arsenal s oružjem obogaćenim grijesima i vrlinama. Opljačkajte blago Njegovih domena, odaberite relikvije koje odgovaraju vašem pristupu igri i trajno poboljšavajte svoju dušu.

33 Immortals trebao bi biti objavljen u ranom pristupu ove godine na PC-u (Epic Games Store), Xbox Series X/S konzolama, te će od prvoga dana biti dostupan i na Xbox Game Passu.

Za više informacija, svakako bacite pogled na službenu web stranicu spomenute igre.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski