Vijesti

Indie developer Clapperheads najavio je bodycam horor simulaciju Zoochosis

Podijelite:

Indie developer Clapperheads poziva vas da provedete zastrašujuću večer kao novozaposleni noćni čuvar zoološkog vrta gdje životinje nisu onakve kakvima se isprva čine u horor simulaciji Zoochosis.

Zoochosis će vas povesti kroz jedinstveno horor iskustvo, pri čemu je ključni prikaz igre snimljen iz perspektive body kamere pričvršćene na vaša prsa. Kroz ovu kameru bilježit ćete užasne događaje tijekom vaše prve noćne smjene u zoološkom vrtu. I dok se brinete o životinjama, s prolaskom noći otkrivate da obolijevaju, zaražene nekim parazitom koji ih transformira u krvožedne mutante s zastrašujućim posljedicama. Morate identificirati zaražene životinje i napraviti cjepiva da ih izliječite prije nego što se parazit van kontrole proširi izvan zoološkog vrta.

Ova igra je jedinstvena po tome što nudi i mogučnost komuniciranja sa životinjama, te vođenje brige o njima, odnosno da ih kao igrači možemo hraniti, čistiti za njima i maziti ih. Naime, izbori će biti veoma važni u ovoj igri, jer će vaše odluke biti ključne za otključavanje konačnog kraja priče.

Zoochosis dolazi na PC putem Steama u drugom kvartalu ove godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski