Vijesti

Penny’s Big Breakaway šareni je platformer od developera Sonic Manije

Podijelite:

Penny’s Big Breakaway, nadolazeća 3D platformska igra od programera iza uspješne Sonic Mania iz 2017., trebala bi biti objaviti početkom 2024. Novi trailer, predstavljen tijekom PC Gaming Show: Most Wanted, pruža dodatan uvid u igru, uključujući nekoliko njezinih glavnih likova.

Penny’s Big Breakaway izgleda kao da će crpiti inspiraciju iz klasičnih platformskih igara, stavljajući vas u šarene pantalone glavnog lika za istraživanje raznobojnih svjetova i prikupljanje predmeta. No, njegova ključna značajka je Pennyin poluosjećajni jo-jo, koji ima višestruku upotrebu kao oružje, uže za ljuljanje, vozilo ili improvizirani helikopter.

Uglavnom ćete koristiti taj jo-jo da izbjegnete malu vojsku pingvina koje vam je poslao bosao, car Eddie. Očigledno nije bio baš zadovoljan Pennynom audicijom za dvorsku ludu, pa je naredio svojim neletećim pratiteljima da vas uhvate. Preostaje vam da očistite Pennyno ime dok razotkrivate misterij onoga što je vaš obični jo-jo pretvorilo u proždrljivo stvorenje koje jede grickalice.

Ostali likovi koje ćete susresti i protiv kojih ćete se boriti u zatvorenim arenama čine raznoliku skupinu: mornar Sheila s očnjacima, leteći gospodin Q, lutkar Tabu i sudac Rufus s čekićem. Ovu igru razvija, Evening Star novi studio koji su osnovali nekadašnji članovi tima koji su radili na Sonic Maniji, jednoj od najbolje prihvaćenih Sonic igara.

Penny’s Big Breakaway izlazi za PC putem Steam Early Accessa.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski