Vijesti

Planet of Lana dolazi na PlayStation i Nintendo Switch sljedeće godine

Podijelite:

Hvaljena kinematografska puzzle igra developera Wishfully, Planet of Lana, dolazi na Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5 u proljeće 2024. Novi trailer za Planet of Lana, koji je debitirao na Nintendovom Indie World Showcaseu, daje Nintendo Switch i PlayStation igračima uvid u ono što mogu očekivati od ovog hvaljenog naslova.

Igrajući kao Lana, imate mogućnost izdavati naredbe svom prijatelju Muiju, koji podsjeća na mačku, kako biste zajedno svladali izazovne platforme, riješili zagonetke i izbjegli neželjenu pažnju robota koji vas prate. Samo kroz suradnju hrabrog para moguće je opstati i nadvladati prepreke.

U Planet of Lana, nedavno nominiranoj za Zlatni Joystick, Lanin planet opkole misteriozne vanzemaljske kugle, a roboti počnu hvatati seljane iz nepoznatih razloga. Odakle dolaze i što to sve znači, otkrivat ćete kako napredujete kroz svoju avanturu i Lanin cilj je spasiti svoju sestru.

“Oduševljeni smo što donosimo Planet of Lana na Switch i PlayStation u proljeće 2024.,” rekao je direktor Wishfully studija Adam Stjärnljus. “Želimo podijeliti našu igru sa što više ljudi, tako da je ovo nešto zbog čega smo jako uzbuđeni. Hvala svim obožavateljima koji su pomogli da Planet of Lana bude uspješan na računalu i konzoli i hvala Nintendo Switch i PlayStation zajednicama na vašem strpljenju – obećavam da ćemo dati sve od sebe da se čekanje isplati!”

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski