Vijesti

Najavljena je nova sruvival igra otvorenog svijeta, Under a Rock

Podijelite:

Izdavač Gameforge i developer Nordic Trolls otkrili su tijekom PC Gaming Showa svoj novi naslov, Under a Rock, koji dolazi na PC (Steam i Epic Games Store), Xbox Series X/S i PlayStation 5. U ovoj open-world survival igri moći ćemo graditi, izrađivati i istraživati kako bi preživjeli na tajanstvenom i opasnom otoku. 

Ova igra baca na atmosferu filma Putovanje u središte zemlje, samo u crtolikom stilu, gdje ćete istraživati egzotičnu i čudnovatu novu zemlju i svijet obavijen misterijama, koji je prošao potpuno drugačiji evolucijski put, s opasnim i egzotičnim stvorenjima koja slobodno lutaju.  

U igri ćemo moći izgraditi vlastitu bazu, istraživati mračne špilje, plivati kroz podvodna okruženja i hodati raznolikim površinskim svijetom, suočavajući se s mnoštvom jedinstvenih izazova i otkrivajući prijeko potrebne resurse. Uz to, biti će moguće pripitomiti stvorenja i jahati ih. 

Under a Rock koristi proceduralno generiranje razina kako bi pružio jedinstveno iskustvo igranja svaki put. S multiplayer co-op opcijom dostupnom za više od 10 igrača i izuzetno raznovrsnim kreatorom likova, moći ćemo zajedničkim snagama uroniti u ogroman svijet napravljen na Unreal Engineu 5.  

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski