Video Vijesti

Chrono Sword je akcijska avantura o putovanju kroz vrijeme

Podijelite:

Chrono Sword je Soulslike akcijska avantura o putovanju kroz vrijeme obavijena šarmantnom pikselnom grafikom. Razvija je David SpaceDuck, kreator alata Lollo sprite, a omogućit će vam istraživanje sadašnjosti, prošlosti i budućnosti.

U igri ćete se suprotstaviti Lunaticisma koristeći svoje vještine, pomoćna oružja i rune. Slobodno istražujte nelinearni svijet kako biste otkrili izazove i tajne, te postanite šarmantna junakinja Aenor i putujte kroz prošlost i budućnost kako biste otkrili istinu. Uz to, pikselni likovi s fluidnim pokretima, prekrasna pikselna okruženja s interaktivnim VFX-ovima i emocionalna glazba pružit će vam još impresivnije iskustvo igranja ove avanture.

Borba je osmišljena da bude detaljna i intuitivna, bez ograničenja izdržljivosti. Dodatno, borbu možete obogatiti vještinama i upotrebljivim predmetima, što pruža više zabave u usporedbi s prethodnim iskustvima Souls-like igrama. Razine su koncipirane kao vertikalne i nelinearne, utemeljene na besprijekornom svijetu, potičući vas da istražujete kako biste otkrili dodatne izazove i tajne u prošlosti i budućnosti.

Chrono Sword će biti objavljen na PC-ju putem Steama. Igra još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali svakako bacite pogled na developerov Twitter.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski