Video Vijesti

Mračna narativna puzzle igra Gloomy Eyes: The Game najavljena je za PC

Podijelite:

Izdavač ARTE France, developer Fishing Cactus i koproducenti Atlas V, 3dar i Be Revolution Gaming najavili su Gloomy Eyes: The Game, mračnu narativnu puzzle adaptaciju animiranog filma o virtualnoj stvarnosti Gloomy Eyes, koji će biti lansiran za PC putem Steama 2025. godine.

“Najava Gloomy Eyes: The Game dokaz je ulaganja ARTE-a u svijet neovisnih videoigara. Sa svojim iznenađujućim umjetničkim svemirom, inovativnim i pristupačnim igranjem i dirljivom pričom, ARTE-ova uređivačka strategija je u punom zamahu.”

Voditelj digitalnog upravljanja projektima i koprodukcija videoigara i izdavačkih aktivnosti ARTE-a France Adrien Larouzee

Gloomy Eyes: The Game govori o Gloomyju, tajanstvenom zombi dječaku i Neni, mladoj djevojci. Koristeći jedinstvene sposobnosti Gloomyja i Nene, igrači moraju rješavati zagonetke i pomagati herojima u njihovoj potrazi za ponovnim svitanjem sunca. Otkrit će jedinstvenu priču o usamljenosti, različitosti i ljubavi rješavajući razne zagonetke u ovoj mračnoj i poetskoj narativnoj igri.

Gloomy Eyes: The Game poziva igrače u prekrasno izrađene diorame, zahvaljujući izvornom umjetničkom smjeru i grafičkom stilu. Ovi elementi izravno nasljeđuju iskustvo virtualne stvarnosti koje je osvojilo nagradu “Najbolji VR film” na Međunarodnom festivalu animiranog filma u Annecyju 2019. godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski