Vijesti

Dungeons Deep je nelinearni ARPG smješten u svijet mračne fantazije

Podijelite:

U Dungeons Deep, borite se protiv orkova, goblina, demona, kostura, paukova, zmajeva i mnogih drugih stvorenja, a predviđen je za jednog igrača ili kooperativno igranje.

Priča prati red starih vojnika i plaćenika koji se vraćaju u zaraženo kraljevstvo Antiohije. Njihov cilj je opljačkati dungeone u potrazi za drevnim artefaktima i osloboditi bivše kraljevsto od bića koja vrebaju u tami napadajući one koji su ostali.

Izazovi koje vam postavlja Dungeons Deep uglavnom ovise o raznolikim taktikama i ponašanju neprijatelja s kojima se suočavate. Neprijatelji će često učiti iz vaših postupaka i mijenjati svoj pristup. Greške su kažnjive, pa je ključno razumjeti i iskoristiti slabosti protivnika kako biste preživjeli. Kroz postojano napredovanje i razgranato stablo vještina, možete oblikovati svoj lik kako napredujete. Nema ograničenja za oružje, što znači da svaka klasi da koristi oružja po želji.

Ručno oblikovane prostorije stalno se mijenjaju kad ulazite u dungeon, pružajući vam svaki put novo iskustvo. Također, sobe unutar dungeona dolaze u raznim temama s neprijateljima i boss borbama iz različitih frakcija. Zato svaki dungeon nudi jedinstven izazov, umjesto ponavljajućeg osjećaja u potpuno nasumično generiranim lokacijama.

Investirajte svoje zlato u izgradnju kampa i nadogradnje koje će vam pomoći u misijama. Pozovite kovača za izradu egzotičnih oružja, ili čarobnjaka za otključavanje magičnih svitaka. Unajmljivanje plaćenika ili mazgi za prijevoz plijena također su opcije koje će vam olakšati putovanje. Očekuje vas stotine zadovoljavajućih opcija loota u nekoliko vrsta rijetkosti koje će poboljšati vaše sposobnosti i pomoći vam da specijalizirate svoj karakter. Također možete pronaći i rudariti resurse za izradu oružja i oklopa.

Dungeons Deep može se igrati u sineplayeru ili kooperativnom načinu do četiri igraća, a trebao bi dostupan na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski