Video Vijesti

Sljedeći tjedan izlazi Invincible Presents: Atom Eve, evo što očekivati od ove igre

Podijelite:

Invincible Presents: Atom Eve igračima nudi jedinstvenu priliku da dublje zavire u život Atom Eve, prateći događaje izvan okvira stripova i Amazonovih animiranih serija. Kao Atom Eve, suočavate se s izazovima usklađivanja svojih superjunačkih dužnosti s obvezama prema školi, prijateljima, obitelji i čak romantičnim odnosima. Također, igrači imaju moć oblikovati te odnose i utjecati na tijek priče svojim odabirima. Igra nudi više različitih staza i završetaka, osiguravajući jedinstveno iskustvo za svakog igrača.

Osim bogate naracije, igrači mogu usmjeriti svoju pažnju na razvoj vještina Atom Eve, povećavajući njezine nadljudske moći i otključavajući posebne borbeni sposobnosti koje podsjećaju na bitke iz stripova. Ove vještine kasnije mogu biti ključne u scenarijima borbe tijekom igranja. Igrači također imaju mogućnost oblikovanja priče putem jedinstvenih dijaloga, pružajući im priliku da prilagode iskustvo igranja prema vlastitim preferencijama.

Invincible Presents: Atom Eve je plod suradnje s renomiranim razvojnim timom Terrible Posture Games, poznatim po naslovima poput The Walking Dead: Last Mile i Mothergunship. Kreativna direktorica igre, Jill Murray, svojevremeno je sudjelovala u razvoju hvaljenih naslova kao što su Assassin’s Creed 3: Liberation, Shadow of the Tomb Raider i Boyfriend Dungeon. Također, umjetnički direktor Rossi Gifford donosi svoje impresivno iskustvo kao ilustrator i dizajner likova za tvrtke poput Riot Games i Marvel.

Ova igra bit će dostupna besplatno na Epic Games Storeu kao ekskluziva za članove Prime Gaminga nakon izlaska za PC 14. studenog. U drugim digitalnim trgovinama, igra će biti dostupna po cijeni od 12€, a Steam korisnici će moći ostvariti 20% popusta pri lansiranju. Igra je temeljena na stripu Roberta Kirkmana, Coryja Walkera i Ryana Ottleya, a izdat će ju Skybound Games.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski