Video Vijesti

Obnovite svoje kraljevstvo iz ruševina u Kingsgraveu, nadolazećoj metroidvaniji

Podijelite:

Kingsgrave je nadolazeća metroidvania i avantura koju razvija Egg or Chicken Games, a objavit će Alawar. Igra vas poziva da preuzmete ulogu davno umrlog kralja, koje je probudio duh s jednim ciljem — oživjeti kraljevstvo koje je zahvatila opaka bolest.

Vaše zemlje su opustošene, preživjeli podanici su napustili svoje domove, a čudovišta stvorena od fragmentiranih bolesnih duša zauzela su njihova mjesta, proždirući sve živo. Vrijeme je da se probudite, ujedinite razjedinjene zemlje, pobijedite tamu i povedete svoj narod prema prosperitetu, kao u davnim vremenima. Kingsgrave obećava iskustvo igranja koje kombinira duboku priču, izazovnu igru s jedinstvenom značajkom izgradnje, raznovrsnim zagonetkama i impresivnom pikseliziranom grafikom.

Otključajte nove vještine prikupljajući resurse, gradeći kuće i porazite neprijatelje kako biste vratili mali narod kući. Prava moć kralja leži u njegovim domenama i članovima, obnavljajući ih, postajete moćniji. Uništite čudovišta, spasite podanike i očistite zemlju od trulih stvorenja kako biste obnovili život. Možete ubrzati svoje borbeno umijeće, nabaviti jaču opremu i svladati razne protivnike. Prođite kroz šume, pustinje, vulkane i druge biome u ručno izrađenom i povezanom svijetu, rješavajući lukave zagonetke, oktrivajući skrivene staze i opasne terene.

Kingsgrave bi trebao biti objavljen na PC-ju putem Steama u proljeće 2024.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski