Vijesti

AIKODE je ackijski RPG vrlo sličan NieR: Automata

Podijelite:

Nikad nisam očekivao da solo developer može stvoriti jednu cijelu priču za igru, a upravo će nam to pružiti nadolazeći akcijski RPG AIKODE u kojem ćemo unutar svijeta po imenu Somnium, osuđen na beskrajni ciklus smrti, igrati kao robot Aiko koju je stvorio The Order. Radnja će se razvijati kada Aiko naiđe na lutku koja će je voditi kroz zapanjujuću priču o budućnosti.

Uz kolosalne bosseve i složenu borbenu mehaniku, igrači će imati priliku istražiti ogroman svijet ispunjen raznolikim gradovima, uključujući cyberpunk metropole, steampunk gradove te vjerne replike Tokija. Pripremite se da pređete ovaj prostrani svijet pješice, na motociklu ili čak poletite u nebo vlastitim krilima.

Sa stotinama NPC-ova čija se ponašanja razlikuju svaki dan, opsežnim sustavom odnosa i različitim vremenskim okvirima, AIKODE nudi potpuno realiziran svijet u kojem igrači mogu prilagoditi odjeću i frizure likova s više od 200 dostupnih opcija, igrati arkadne igre, dekorirati svoj dom, kuhati, pecati i baviti se različitim aktivnosti.

U igri ćemo imati priliku upoznat likove kao što su Nia, Emma, Joshua, Ahiko, Izagi, Saya i ostale, a možda će vas najviše zaintigrirati prelijepa grafika koja prati ovu igru. AIKODE još uvijek nema konkretan datum izalska, ali će biti dostupan za PC putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski